PRIVĀTUMA POLITIKA

Pēdējo reizi aktualizēta 2019.gada 8.augustā

Šo mājas lapu, kurā atrodieties - sarunaparparmainam.lv, veido un izmanto Ieva Zaumane, turpmāk tekstā “Es”.
Es augstu vērtēju Jūsu uzticēšanos man. Man ir svarīgs Jūsu privātums un par Jums iegūto datu aizsardzība, tāpēc esmu sagatavojusi privātuma aizsardzības noteikumus (turpmāk: “privātuma politika”), lai Jūs zinātu, kā es vācu, lietoju un aizsargāju Jūsu personas datus. Pirms piesakies maniem pakalpojumiem, izlasi šeit aprakstīto privātuma politiku. Izmantojot manus pakalpojumus, lietojot manas mājas lapas vai manas sociālo mediju lapas, Jūs piekrītat šai privātuma politikai. Šeit redzamā privātuma politika var tikt mainīta mājas lapu attīstības gaitā, īstenojot jaunas tiesību aktu prasības vai jaunas tehnoloģijas, vai lai uzlabotu manus sniegtos pakalpojumus. Tāpēc aicinu Jūs regulāri pārskatīt manu privātuma politiku. Es cienu Jūsu privātumu un apņemos aizsargāt Jūsu personas datus, ko Jūs brīvprātīgi nododat man. Es tos apstrādāju saskaņā ar Latvijas Republikas likumiem, Eiropas Savienības datu aizsardzības regulām un Fizisko personu datu aizsardzības likumu. Privātuma politika attiecas uz informāciju, kuru es saņemu gan izmantojot e-pastu, gan mājas lapu, gan citā elektroniskās saziņas ceļā.

Lai es varētu nodrošināt Jums izvēlēto pakalpojumu sniegšanu, kā arī
lai sniegtu tieši Jums piemērotus piedāvājumus maniem
pakalpojumiem un produktiem, es apkopoju Jūsu personas datus, ko
Jūs man sniedzat brīvprātīgi, kad piesakaties maniem
pakalpojumiem, taču daži dati tiek savākti automātiski saistībā ar
pakalpojuma lietošanu. Personas dati, ko es par Jums apkopoju:


a) Informācija, kuru Jūs man sniedzat brīvprātīgi, lai varu
nodrošināt pakalpojumu vai saistību izpildi.


Ja Jūs reģistrējaties, lai lejupielādētu manus materiālus, izvēlieties
saņemt bezmaksas vai maksas resursus, reģistrējieties un piedalieties
jebkurā maksas vai bezmaksas pasākumā vai apmācību programmā,
kas notiek klātienē vai virtuāli, pierakstieties saņemt manus
jaunumus elektroniskā formātā, es apkopoju Jūsu sniegto
informāciju. Tāpat arī, ja aizpildāt manās mājas lapās vai sociālajos
medijos redzamās vai trešo pušu nodrošinātās reģistrācijas formas,

veidlapas, sazinieties ar mani, izmantojot kontaktpersonu veidlapas,
atbildot uz aptaujām, sniedzot rakstiskas vai mutiskas atsauksmes
gan klātienē, gan elektroniskā veidā, piekrītat manu rīkoto pasākumu
dalības noteikumiem, ieskaitot fotogrāfiju un video materiālu
veidošanu, kur Jūs redz u.c. Šī informācija var ietvert Jūsu vārdu,
uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, personas kodu (rēķiniem un
līgumiem), adresi un citu informāciju, kā arī klātienes pasākumā
radītās fotogrāfijas, video un audio ierakstus, par ko Jūs informēju
pirms pasākuma un par ko saņēmu Jūsu piekrišanu. Pakalpojuma
sniegšanas gadījumos tie var būt arī maksājuma dati, kas ietver
uzņēmuma rekvizītus, citus maksājumu datus, kredītkartes vai
debetkartes informāciju un citus finanšu datus, kas man
nepieciešami, lai apstrādātu Jūsu maksājumu.


Es pieprasu tikai to informāciju, kas pamatoti nepieciešama, lai
sagatavotu rēķinu par pakalpojumu, noslēgtu ar Jums līgumu vai
veidotu sadarbību.


Es Jums nepieprasīšu sniegt piekrišanu izmantot plašāka apjoma
datus, nekā tas nepieciešams kā obligāts nosacījums, lai veidotu
sadarbību.
Kā šīs mājas lapas apmeklētājs Jūs varat iesaistīties lielā daļā
darbību, nesniedzot nekādu personisku informāciju. Tikai tad, ja Jūs
mēģināt lejupielādēt resursus un/vai reģistrēties jebkādu maksas vai
bezmaksas pakalpojumu saņemšanai, Jums ir jāsniedz informācija par
sevi. Jūs varat izvēlēties man nesniegt prasīto informāciju un tādā
gadījumā var rasties situācijas, ka Jūs nevarat izmantot dažas
priekšrocības, kas pieejamas manas mājas lapas vai pakalpojumu
lietotājiem.


b) Kad Jūs piekļūstat un lietojat manu mājas lapu, tad tās rīki un
tehnoloģijas automātiski apkopo un saglabā noteiktus datus (tie
Jūs neidentificē kā konkrētu personu):


Par to, kā Jūs lietojat manu mājas lapu: kādu pārlūkprogrammu
izmanto, kāda tipa elektronikas ierīci Jūs izmantojat (datoru,
telefonu vai planšeti), informāciju par Jūsu vispārēju atrašanās vietu
(piemēram, valsti), ko es iegūstu no Jūsu IP adreses un citu
informāciju, kas attiecas uz to, kā Jūs lietojat manu mājas lapu,
pārlūkprogrammu vai ierīci, tai skaitā arī sīkdatnes (cookies), URL
informāciju, tīkla savienojuma veidu, valodu, Jūsu interneta
pieslēgumu, IP adresi un operētājsistēmu.
Informācija, kuru apkopo automātiski, tiek izmantota statistikas
datiem, un tajā nav ietverta Jūsu personas informācija. Es izmantoju
šos datus, lai uzlabotu mājas lapu un pakalpojumu piedāvājumus.
Tomēr sistēmas automātiski savākto informāciju saistīs ar Jūsu

personīgo informāciju, ja brīvprātīgi sniedzāt savu personisko
informāciju.

Sīkdatņu (cookies) un pikseļu (pixels) izmantošana


Līdzīgi kā citās komerciālajās mājas lapās, arī manā mājas lapā tiek
izmantota standarta tehnoloģija, ko sauc par sīkdatnēm, lai apkopotu
informāciju par to, kā manā mājas lapa tiek izmantota. Sīkdatnes ir
ļoti mazs teksta dokuments, kas bieži vien ietver anonīmu unikālu
identifikatoru. Kad apmeklē mājas lapu, šīs vietnes dators prasa, lai
Jūsu dators atļautu saglabāt šo failu kādā cietā diska daļā, kas īpaši
paredzēts sīkdatnēm. Katra vietne var nosūtīt savai
pārlūkprogrammai sīkdatni, ja to atļauj pārlūkprogramma, bet (lai
aizsargātu Jūsu privātumu) Jūsu pārlūkprogramma ļauj vietnei
piekļūt tikai sīkdatnēm, ko tā Jums jau ir nosūtījusi. Informācija, kas
iegūta, izmantojot sīkdatnes, var ietvert apmeklējumu datumu un
laiku, aplūkotās sadaļas, manā mājas lapā pavadīto laiku un lapas,
kas tika apmeklēta tieši pirms un pēc manas mājas lapas, kā arī Jūsu
IP adresi. Es paturu tiesības izmantot sīkdatņu tehnoloģiskos
ekvivalentus, ieskaitot sociālo mediju pikseļus (pixels) atbilstoši
dažādu sociālo mediju vietņu politikām. Šie pikseļi ļauj sociālo
mediju vietnēm redzēt, ka apmeklētājs ir apskatījis mūsu mājas lapu,
lai pielāgotu reklāmas ziņojumus, ko lietotāji redz apmeklējot
sociālo mediju vietni.


c) Trešās puses arī var automātiski ievākt tavus datus.


Dažus no manas mājas lapā iestrādātajiem rīkiem nodrošina trešās
puses. Piemēram, e-pastu mārketinga rīki, lai vari saņemt manus
jaunumus, vai anketēšanas pakalpojumi. Ņem vērā, ka arī šie
uzņēmumi var izmantot cookies vai tamlīdzīgas tehnoloģijas, lai par
tevi ievāktu datus gan no viņu vietnēm, gan no Interneta. To, kā
trešās puses ievāc un izmanto tavus datus, nosaka viņu privātuma
politikas, kas ir norādītas viņu mājas lapās.

Es apkopoju un izmantoju augstāk minētos datus, lai nodrošinātu
Jums efektīvu, jēgpilnu un īpaši Jums piemērotu manas lapas,
sniegtās informācijas un pakalpojumu lietošanas pieredzi. Es varu
izmantot tavus datus, lai:

 

-Jums sniegtu pakalpojumus, ņemot vērā pieteikumā solīto
pamatojumu, uz kā pamata Jūs man brīvprātīgi uzticējāt savus
datus (piemēram, lai saņemtu manus piedāvājumus,
pakalpojumus utt);

 

-personalizētu un uzlabotu Jūsu pieredzi saistībā ar manas
mājas lapas lietošanu vai pakalpojumiem, tai skaitā, novērstu
lietošanas tehniskās problēmas, saglabātu Jūsu preferences kā
arī izstrādātu jaunus produktus un pakalpojumus;


-informētu Jūs par izmaiņām manā mājas lapā, ieskaitot šo
privātuma politiku, un manu sociālo mediju lietošanas vietnēs;


-izpildītu savas saistības un pamatotu manas tiesības, kas
balstītas uz vienošanos starp Jums un mani (piemēram,
aizsargātu ar autortiesībām to pakalpojumu saturu, uz ko tas
attiecas);


– lai sazinātos ar Jums saistībā ar Jūsu izvēlēto pakalpojumu,
tostarp ar e-pastu, paziņojumiem, telefoniski, īsziņām vai
citām ziņām;


– lai apstrādātu maksājumu par maniem pakalpojumiem, lai
sagatavotu rēķinus, kā arī izpildītu jebkuru līgumu starp Jums
un mani, nodrošinot Jums apkalpošanu citam iemeslam, kam
Jūs piekritāt vai kas ir atļauts ar likumu.


Es varu izmantot Jūsu personiskos datus tiešā mārketinga
nolūkos, lai:


-nodrošinātu Jums papildus informāciju par maniem sniegtajiem
pakalpojumiem un produktiem, sūtot tiešā mārketinga e-pastus un jaunumus tikai ar Jums iepriekš izteiktu piekrišanu, ko Jūs veicat, kad piesakāties uz mūsu jaunumiem.


-veidotu un virzītu reklāmas dažādos, Jūsu izmantotos
sociālajos medijos vai mājas lapās (gan izmantojot datoru, gan mobilo telefonu vai planšeti).


-Izveidotu, uzlabotu un virzītu manus mārketinga ziņojumus ar sociālo mediju nodrošinātiem reklāmas rīkiem (kā piemēram, Facebook Lookalike auditorijas veidošana).

Es neietekmēju privātumu politiku, kas ir trešajām pusēm, pakalpojumu nodrošinātājiem un sadarbības partneriem, par kuriem Jūs tiešā vai netiešā veidā uzzināt manā mājas lapā vai manos sociālo mediju kontos. Jebkuri dati, ko Jūs viņiem sniedzat vai ko viņi par Jums ievāc (ieskaitot trešo pušu saturu, ja tāds ir iekļauts manā mājas lapā) attiecas uz viņu privātuma politiku. Informācijas ievākšana un ievērošana par viņu privātuma politiku ir Jūsu atbildība.

Personas dati, kurus es par Jums ievācu un apkopoju, lai sniegtu
Jums izvēlēto pakalpojumu vai sadarbību, tiek saglabāti tik ilgi,
kamēr pakalpojums tiek nodrošināts; ir spēkā mūsu savstarpēji
noslēgtais līgums vai vienošanās un tik ilgi, kamēr tas ir juridiski
nepieciešams pēc līguma izbeigšanas vai to pieprasa normatīvie akti.
Personiskie dati par Jums nekad netiks apstrādāti uz ilgāku laiku
nekā nepieciešams.

Es nepārdodu, neizīrēju un nekādi citādi nenododu jebkādu informāciju, kura par Jums ir nonākusi manā rīcībā. Es varu atklāt Jūsu datus trešajai personai, ieskaitot juristu vai grāmatvedības pakalpojumu sniedzēju, apmācību sadarbības partneri, pasākuma biļešu pārdevējus, pasākuma vietas vai norises nodrošinātājus, ja tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu manu pakalpojumu sniegšanu vai jebkuru citu vienošanos starp Jums un mani. Es varu izpaust informāciju, ja to pieprasa likuma normas, ja es uzskatu, ka to pieprasa likums, manu juridisko tiesību aizsardzība vai, ja to pieprasa tiesa vai cita valsts iestāde. Es varam arī apmainīties ar informāciju ar analītiķu pakalpojumu sniedzējiem, lai mēs varētu analizēt, kā mūsu lietotāji izmanto pakalpojumu un uzlabotu lietotāju pieredzi.
Laiku pa laikam es varu piedāvāt Jums piedalīties konkursos, kampaņās un/vai aptaujās. Šī konfidencialitātes politika attiecas arī uz šādām īpašām akcijām, ja vien nav norādīts citādi katrā no šādiem piedāvājumiem.

Es esmu apņēmusies aizsargāt lietotāja informāciju. Personas datiem,
ko es apstrādāju, piekļūst tikai uzņēmumi, kuriem šī informācija ir
jāapstrādā (piemēram, grāmatvedības pakalpojumu sniedzējs). Ja Jūs
saņemat pakalpojumu, piemēram, piedalies apmācībās, kurām var
piekļūt ar paroli, tad Jums piešķirtā parole aizsargā Jūsu lietotāja
kontu, tāpēc Jums ir jāizmanto unikāla un droša parole, jāierobežo
piekļuve savam datoram un pārlūkprogrammai, kā arī jāizlogojas no
sava profila pēc pakalpojuma izmantošanas. Tomēr, pat ja es veicu
datu aizsardzības piesardzības pasākumus, neviens elektroniskās
drošības pasākums nav pilnīgi drošs, un es nevaru garantēt lietotāja
informācijas drošību.

Mani piedāvātie pakalpojumi nav paredzēti bērniem, kas jaunāki par
18 gadiem. Persona, kas jaunāka par 18 gadiem, nevar reģistrēties
vai izmantot manus sniegtos pakalpojumus. Es apzināti nevācu
personas informāciju no bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem, ja vien
bērna vecāks nav devis skaidri izteiktu piekrišanu.

Ja Jūs esat jaunāks par 18 gadiem, tad nelietojiet manus
pakalpojumus un nesniedziet man nekādu personisku informāciju,
vispirms nenorādot man savu vecāku rakstisku piekrišanu. Ja esat
bērna vecāks saskaņā ar piemērojamo vecuma ierobežojumu un gribat
uzzināt, vai Jūsu bērns ir iesniedzis man personisko informāciju,
lūdzu, sazinies ar mani uz šo e-pasta adresi:
zaumane.ieva@gmail.com, un Jūs varat pieprasīt personas datu
piekļuves, labošanas, atcelšanas un dzēšanas tiesības.

Ja es apstrādāju Jūsu personas datus ar Jūsu piekrišanu, Jūs jebkurā
laikā varat atsaukt savu piekrišanu izmantot savus personas datus, ar
nosacījumu, ka uz tiem neattiecas datu uzglabāšanas pienākums, ko

nosaka pastāvošās līgumattiecības vai to pieprasa tiesību normas, kas
ir spēkā pirms Jūsu piekrišanas atsaukšanas.

Jums ir tiesības saņemt informāciju par to, kāda veida personas
informācija par Jums tiek apstrādāta. Jūs varat pieprasīt saņemt
informāciju par vietni, kas ir atbildīga par Jūsu datu glabāšanu. Jums
ir arī tiesības pieprasīt labot jebkādus nepareizus personas datus, kas
par Jums tiek apstrādāti. Noteiktos apstākļos Jūs arī esat tiesīgs lūgt
dzēst vai ierobežot personas datu izmantošanu.

Mans pienākums ir publicēt jebkādas izmaiņas privātuma politikā šajā lapā. Ja es mainīšu to, kā es apstrādāju lietotāju personīgo informāciju, es Jūs par to paziņošu caur e-pastu uz Jūsu norādīto e- pasta adresi un publicēšu informāciju tīmekļa vietnē. Datums, kurā privātuma politika tika pēdējo reizi pārskatīta, ir norādīts lapas sākumā. Jūs esat atbildīgs par to, lai nodrošinātu, ka manā rīcībā ir aktuāla, aktīva un piegādājama e-pasta adrese (ja mans e-pasts Jūs nesasniedz Jūsu spam filtru vai citu Jūsu e-pasta servera iestatījumu vai darbības dēļ, tad tā nav mana atbildība, bet ir jārisina Jums). Tā ir Jūsu atbildība, lai periodiski apmeklējat manu mājas lapā publicēto privātuma politiku, lai pārbaudītu jebkādas izmaiņas.

Jūs varat man rakstīt jautājumus vai komentārus saistībā ar
privātuma politiku: e-pasts: zaumane.ieva@gmail.com. Es paturu
tiesības sniegt atbildi 30 dienu laikā par pieprasīto informāciju.

Savus jautājumus par Jūsu personas datu apstrādi, sūtiet man uz
norādīto e-pastu. Uzraudzības iestāde par personas datu aizsardzību
ir Datu valsts inspekcija. Pirms izsaki savu sūdzību Datu valsts
inspekcijā, lūdzu, sazinies ar mani, lai varu sakārtot to, kas Jums ir
nepieciešams.

Maksājumu apstrādi nodrošina maksājumu platforma makecommerce.lv, tāpēc mūsu uzņēmums maksājumu izpildei nepieciešamos personas datus nodod platformas īpašniekam Maksekeskus AS

Ja izvēlies sazināties ar mani pa e-pastu, es varu saglabāt Jūsu e-
pasta ziņojumu saturu kopā ar e-pasta adresi un manām atbildēm.

Es apņemamos saglabāt Jūsu e-pasta adreses konfidencialitāti. Es
nepārdodu, neiznomāju un neatklāju trešajām pusēm Jūsu e-pasta
adresi. Es uzglabāju informāciju, kuru Jūs man nosūtāt pa e-pastu,
saskaņā ar atbilstošo likumdošanu.


E-pasts netiek atpazīts kā drošs saziņas līdzeklis, tāpēc atbildība par
saturu, ar ko dalieties e-pastā, ir tikai Jūsu. Nekad nesūtiet pa e-
pastu savu kredītkartes informāciju un citu konfidenciālu
informāciju. Lai Jūs varat saņemt manus bezmaksas e-pasta
paziņojumus, Jums, reģistrējoties manā mājas lapā, ir jāizsaka sava
piekrišana par to saņemšanu un Jūsu datu apstrādi. Jūsu dati tiks
izmantoti tikai šim konkrētajam mērķim. Ja vēlāk izlemsiet, ka
turpmāk nevēlies saņemt šādus e-pastus par jaunumiem un
piedāvājumiem, Jūs jebkurā laikā varat atteikties (atrakstīties) no to
abonēšanas. Katrā sūtītajā e-pasta ziņā ir ietverta saite “Atteikties
no jaunumiem”, “Atrakstīties” vai “Unsubscribe”. 

 

Ja Jums jebkad ir problēmas atrakstīties no maniem jaunumiem, tad nosūti man e-pastu uz adresi zaumane.ieva@gmail.com, pieprasot anulēt turpmāko e-

pasta ziņojumu abonēšanu.